Hegedűs Andrea visszalépett, helyette Dr. Barkai Lászlót indítják

Barkai László

Megosztás

A Demokratikus Koalíció közleményben tájékoztatott arról, hogy Hegedűs Andrea visszalép és helyette Dr. Barkai Lászlót támogatják az idei önkormányzati választásokon. A párt közleményét változtatás nélkül közöljük.

A Demokratikus Koalíció Miskolci Szervezete már tavaly kezdeményezte a tárgyalásokat Miskolc ellenzéki pártjaival az ellenzéki együttműködésre a június 9-i önkormányzati választásokra. A tárgyalások jelenleg is folynak és meggyőződésünk, hogy megegyezéssel fejeződnek be a Demokratikus Koalíció (DK), a Párbeszéd- a Zöldek Pártja (PM), az LMP- Magyarország Zöld Pártja (LMP) és a Magyar Szocialista Párt (MSZP) között, mely utóbbi párt döntése technikailag a jövőhétre várható. Közös listával, közös, független polgármesterjelölttel indulunk az önkormányzati választáson. Ezzel egyidőben Hegedűs Andrea országgyűlési képviselő, a DK és az LMP közös polgármesterjelöltje visszalép, Dr. Barkai László gyermekorvos, gyermektüdőgyógyász, diabetológus, egyetemi tanár, az MTA doktora javára.

A Demokratikus Koalíció Miskolci Szervezete köszönetét fejezi ki Hegedűs Andrea országgyűlési képviselőnek a városért, a DK és az ellenzéki közösségért végzett munkájáért. Miskolc hangjaként tovább dolgozik a magyar országgyűlésben. Heti többszörös hozzászólásaival, kérdéseivel sikereket ért el városunknak.

Hegedűs Andrea úgy fogalmazott: “Bár az ellenzéki pártok különbözőek, de az értékelvük azonos, a demokrácia és a város szolgálata. Miskolc változásra vágyik!  A kialakult együttműködés az ellenzéki választók akaratával meghozhatja ezt a változást. Dr. Barkai László képviselni fogja ezt, aki miskolciként olyan szakmai-, és életutat tud maga mögött, ami Miskolc jövőjét szolgálja, akinek széles körű látásmódja, tapasztalata, világlátott személye, döntésképessége, vezetői gyakorlata és vezetői képessége motorja lesz a közös otthonunknak, Miskolcnak. A Demokratikus Koalíció miskolci közösségével azon dolgozom, hogy a jövőben ezt az összefogást sikerre vigyük Miskolc fejlődéséért.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek